Üdvözöljük a GOODMILK Kft. honlapján!

Így talál meg minket:

Cégünk élelmiszer-nagykereskedelmi vállakozás. Központunk Budapest IV. kerületében, a KÜLSŐ VÁCI ÚT 40 alatt található. Telephelyünk C+C áruházként is működik. Viszonteladóinkat itt széles termékválasztékkal várjuk. Folyamatosan bővülő járműparkunkkal biztosítjuk, hogy minimális rendelési értékhatár mellett a kiszállítás ingyenes legyen. Előre egyeztetett időpontban, kiszámlázva érkezik a boltokhoz a válogatott, kifogástalan minőségben komissiózott áru, ezzel is gyorsabbá és pontosabbá téve az áruátvételt. A további feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken.


A Goodmilk Kft. 1992 óta a hazai élelmiszer-nagykereskedelem stabil résztvevője. Termékskálánk alapját továbbra is a tejtermékek és húskészítmények adják, de a folyamatos fejlődés eredménye képpen széles választékunk kiterjed a különféle szárazárukra, mirelit termékekre is. Üzletpolitikán lényeges eleme a stabilitás, a friss áruk , a garantált minőség és a pontos kiszolgálás .

Hosszútávú partneri kapcsolatokat építünk, mind beszállítóink, mind boltos - vendéglátós vásárlóink körében. A lassan több évtizednyi múltra visszatekintve elmondhatjuk, hogy a nyugodt építkezést tartjuk a megfelelőnek ebben az üzletágban. HACCP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. HACCP

Újdonságainkról RSS formában is értesülhet. Iratkozzon fel még ma!

Kérjük, hogy megrendelésénél vegye figyelembe kiszállítási körzeteinket, melynek célja az Ön gyorsabb kiszolgálása. Széles kínálatunk bővült Gastro termékekkel a vendéglátóipari cégek számára. Hogy milyen termékeket talál nálunk? A következő felsorolásból (a teljesség igénye nélkül) kiderül: dobozos tej, zacskós tej, iskola tej, UHT tej, kakaó, tejföl, kefir, joghurt, túró, szendvicskrém, vaj, margarin, desszert, lágy sajtok, préselt sajtok, tömb sajtok, szeletelt sajtok, panírozott termékek, ízesített italok, írók, tejszínek, szószok, mártások,

 

 
Online olvasónk van jelenleg

Tegye az oldalt a kedvencekhez!

Akció

Adatvédelmi szabályzat

RSSRSS, hírek

Fő profilunk a tejtermékek és húskészítmények forgalmazása. Bizton állíthatjuk, hogy ezen a két területen mindenki a beszállítónk aki számít. Mégis a teljesség igénye nélkül szeretnénk kiemelni az alábbi fő partnereinket:

PARTNER LINKEK

Hasznos linkek

 

Központ:1044. Budapest, Váci út 40.
Telefon: (06-1) 370-4058
.Fax: (06-1) 369-5770
e-mail küldésee-mail küldése

Oldalaink optimalizálva vannak a következő böngészőkre